پروتز سینه در تهران یکی از کم عارضه ترین و کم خطرترین عمل های جراحی زیبایی بدن خانم ها است که به طور کاملاً تخصصی توسط دکتر مرجان کفایی انجام می شود.
سینه های خانم ها ممکن است بنا به عوامل مختلفی ، زیبایی و حالت طبیعی خود را از دست داده ، دچار عدم تقارن و افتادگی شوند یا به طور طبیعی و مادرزادی کوچک باشند که این امر موجب کاهش اعتماد به نفس آن ها خواهد شد.
در چنین شرایطی با انجام عمل پروتز سینه در تهران می توان در سریع ترین زمان ممکن سینه هایی خوش فرم و بزرگ را برای افراد به ارمغان آورد.
در گذشته که علم پزشکی در ابتدای مسیر خود قرار داشت مشکلات عدیده ای همچون پاره شدن کیسه پروتز و خارج شدن مایع داخل آن، بدفرمی سینه ها، بروز بافت های سفت یا فیبروز در درون سینه ها اتفاق می افتاد که افراد دیگر را برای انجام این عمل جراحی مردد می کرد. امروزه با پیشرفت علم تکنولوژی ، با استفاده از تکنیک ها و ایمپلنت های جدید احتمال بروز عوارض ذکر شده به حداقل و حتی به می توان گفت که به صفر رسیده است.
کاندیدای مناسب عمل پروتز سینه چه کسانی هستند؟
پروتز سینه انعطاف پذیر بوده و از یک ماده سیلیکونی نرم که بافت آن شبیه به بافت طبیعی سینه خانم ها می باشد تشکیل شده است. شکل های مختلفی همچون شکل اشکی و دایره ای برای ایمپلنت ها وجود دارد که انتخاب آن به انتظار هر فرد از نتیجه و فرم سینه آن ها بستگی دارد.
برای تغییر شکل سینه و جایگذاری پروتز در آن، پزشک اقدام به ایجاد برش کوچکی در پوست سینه کرده و ایمپلنت را جایگذاری می نماید.
در ذیل به شرایطی اشاره کرده ایم که خانم ها را به کاندیدای مناسبی برای این عمل جراحی مبدل می سازد:
- خانم هایی که سینه آن ها به طور ژنتیکی و مادرزادی کوچک است؛ این مسئله بعد از گذشت 18 سال مشخص می گردد.
- خانم هایی که فرم سینه های شان به دلیل بارداری و شیردهی فرم طبیعی خود را از دست داده یا حالت افتاده پیدا کرده است.
- خانم هایی که وزن قابل ملاحظه ای را با روش های مختلفی همچون ورزش کردن یا رژیم گرفتن از دست داده اند؛ کاهش وزن شدید موجب از دست رفتن بافت های چربی سینه شده و موجب افتادگی این عضو می شود.
- خانم هایی که به دلیل ابتلا به سرطان سینه ناچار به برداشتن تمام یا قسمتی از سینه های خود شده اند.
هدف از جراحی پروتز سینه چیست؟
عمل جراحی پروتز سینه در تهران به طور کلی اهداف ذیل را دنبال می کند:
- تغییر در شکل یا اندازه سینه
- ایجاد تقارن در سینه های نامتقارن
- بازسازی سینه به خصوص بعد از جراحی سرطان
عمر پروتز سینه چقدر است؟
عمر پروتزهای سینه بسته به کیفیت و جنس آن ها بین 7 تا 12 سال است. البته برخی از نمونه هایی که دارای کیفیت بیشتری هستند بیشتر از 20 سال عمر نموده و حتی در برخی موارد مادام العمر می باشند.
لازم به ذکر است که میزان تحرک فرد در عمر این پروتز ها تاثیر زیادی دارد. به طور مثال سینه خانم های ورزشکار مدام تکان خورده و این امر سبب می شود تا عمر پروتزها کاهش پیدا کند.
بهتر است هر 10 سال یکبار توسط جراح خود معاینه شوید تا در صورت نیاز به تعویض پروتز ، اقدامات لازم در این راستا صورت بگیرد.
انواع پروتزها به لحاظ مواد تشکیل دهنده
- پروتز سیلیکون:
این پروتزها با مواد ژل مانند سیلیکونی پر شده اند و به بافت طبیعی پستان شباهت بسیاری دارند.
- پروتز سالین:
نام دیگر این پروتز ها آب نمکی می باشد زیرا با محلول آب و نمک پر شده اند.
نکات مراقبتی پس از پروتز سینه
طبق نظر بهترین جراح پروتز سینه در تهران ، دکتر مرجان کفائی ، رعایت برخی اقدامات مراقبتی پس از کاشت ایمپلنت سینه به بهبودی سریع تر و پیشگیری از عوارض جانبی عمل کمک می کند. مهمترین این اقدامات عبارت اند از :
مصرف دارو پس از جراحی پروتز سینه
مراحل ابتدایی روند بهبودی با میزان قابل توجهی درد همراه است.
در این مدت، فرد شاهد بروز علائمی از جمله حالت تهوع، تورم، درد و گرفتگی می باشد. برای کمک به بهبود و برطرف شدن این موارد داروهای تجویز شده توسط پزشک را مطابق دستور وی مصرف نمایید.
حالت تهوع پس از کاشت ایمپلنت سینه
اکثر عمل های پروتز سینه تحت بیهوشی عمومی انجام می شوند. در برخی موارد هنگامی که اثرات بیهوشی از بین می رود، ممکن است فرد به حالت تهوع و استفراغ دچار شود.
در این صورت طی 24 الی 48 ساعت پس از جراحی، هر 6 ساعت یک بار، قرص ضدتهوع مصرف کنید.
درد پس از عمل پروتز سینه
پس از عمل، وجود درد در ناحیه سینه امری طبیعی است. برای تسکین درد، پزشک برای شما داروی مسکن تجویز می کند. هر چند توصیه می شود به جای مصرف دارو، برای کنترل میزان درد از کمپرس یخ استفاده کنید.
اما در صورتی که میزان درد کمی بالاتر رود، می توانید قرص مسکن مصرف کنید. در مدتی که از داروهای تسکین دهنده استفاده می کنید، هیچ گونه نوشیدنی الکلی مصرف نکنید؛ به این دلیل که ترکیب آن با محتویات دارو می تواند خطرناک باشد و کبد را تحت تأثیر قرار دهد.
اگر میزان درد بسیار افزایش یافت، به طوری که با مصرف دارو نیز تسکین پیدا نکرد، حتماً با پزشک خود تماس بگیرید یا به مرکز درمانی مراجعه کنید.
از مصرف داروهای رقیق کننده خون نیز امتناع کنید زیرا پروسه بهبودی را کند می کنند.
گرفتگی عضله پس از جراحی زیبایی سینه
بعد از عمل پروتز سینه ممکن است عضلات گردن، کمر، قفسه سینه یا کتف و شانه ها دچار گرفتگی شوند؛ در این صورت می تواند از داروهای شل کننده عضلات که توسط پزشک تجویز شده است استفاده کنید.
مراقب باشید که داروی مسکن و شل کننده عضلات را به فاصله یک ساعت از یکدیگر مصرف نمایید تا از خواب آلودگی بیش از حد جلوگیری شود.
عفونت پس از جراحی بزرگ کردن سینه
- بروز عفونت در دوره ریکاوری امکان پذیر است. بنابراین در روزهای اولیه از داروهای آنتی بیوتیک تجویز شده استفاده کرده تا احتمال بروز عفونت کاهش یابد.
- پس از جراحی پروتز سینه، پزشک نسبت به اجتناب از عدم تحرک تأکید مؤکد دارد. او از فرد می خواهد روزانه، در محیط خانه قدم بزند.
- این امر به جریان و گردش بهتر خون در بدن کمک کرده، از ایجاد لخته خون جلوگیری می کند و پروسه بهبودی را سرعت می بخشد.
- اما از پرداختن به فعالیت های سنگین و پر جنب و جوش که ممکن است به بخیه ها فشار وارد کند، باید خودداری کنید.
- همچنین به مدت یک هفته بعد از عمل، حرکات دست و بازو خود را محدود کرده و از حمل اجسام سنگین اجتناب کنید.
- هنگام خواب، بهتر است به مدت چند هفته به روی کمر بخوابید تا از وارد شدن فشار اضافه به سینه ها جلوگیری شود.
- پزشک در رابطه با نحوه استحمام، عوض کردن پانسمان و پوشیدن سوتین طبی، دستورالعمل لازم را به شما ارائه می دهد.
- توصیه می شود افرادی که تحت جراحی پروتز سینه قرار گرفته اند به مدت 5 الی 6 سال باید به طور منظم MRI انجام دهند تا از عدم پارگی پروتز مطمئن شوند.
اقدامات قبل از پروتز سینه در تهران
پروتز سینه افتادگی پستان ها را برطرف نمی کند. در این صورت جراح پلاستیک لیفت سینه را نیز پیشنهاد می کند.
پروتز سینه ممکن است در عمل شیردهی اختلال ایجاد کند. البته این مورد همیشگی نیست. برخی از زنان که پروتز انجام داده اند، مشکلی در عملکرد شیردهی آنان ایجاد نشده است.
پس از انجام پروتز، در صورت پارگی ایمپلنت یا بروز دیگر عوارض، باید مجدداً تحت جراحی قرار بگیرید.
انجام ماموگرافی پس از جراحی پروتز سینه، تا حدودی دشوار می شود.
همچنین پیش از جراحی، به مدت 6 هفته از سیگار کشیدن اجتناب کنید.
ماستوپکسی به همراه پروتز سینه
این فرایند ادغامی از دو جراحی لیفت و پروتز سینه در تهران می باشد. لیفت سینه افتادگی پستان را برطرف می سازد و آن را خوش فرم می کند. پروتز نیز سبب افزایش سایز و اندازه سینه می شود.
حال اگر تمایل دارید که سینه های خوش فرم و بزرگ داشته باشید، می توانید این دو جراحی را به صورت هم زمان انجام دهید.
بازسازی سینه پس از جراحی ماستکتومی به وسیله پروتز سینه
زنانی که به سرطان سینه مبتلا هستند، گاهی برای درمان مجبور می شوند تا جراحی ماستکتومی (پستان برداری) انجام دهند. این افراد می توانند برای بازسازی و ایجاد تقارن میان پستان ها، تحت عمل جراحی پروتز سینه قرار بگیرند.
در این پروسه، جراح برای قرینه کردن پستان ها، معمولاً جراحی پروتز را بر روی هر دو پستان اعمال می کند.
پروتز سینه می تواند هم زمان با عمل ماستکتومی یا مدتی پس از آن انجام شود.
عوارض احتمالی پس از پروتز سینه
- درد پستان
- عفونت
- تغییر نوک سینه و تحریک پذیری آن
- جابجایی پروتز در سینه
- پارگی پروتز
در صورت افزایش دما و قرمزی در پستان و نواحی اطراف آن، بروز تنگی نفس یا درد در قفسه سینه حتماً با پزشک خود تماس حاصل فرمایید.
آیا نتیجه حاصل از پروتز سینه قابل تغییر است؟
افزایش سن، حتی پس از انجام پروتز بر روی سینه ها تأثیر می گذارد. افزایش یا کاهش وزن نیز ممکن است ظاهر به دست آمده از جراحی پروتز را تغییر دهد. در صورتی که در این دوران از ظاهر پستان ناراضی بودید، می توانید برای بهبود آن مجدداً جراحی انجام دهید.
عمل جراحی پروتز سینه چگونه صورت می گیرد؟
اولین کاری که برای کارگذاری ایمپلنت سیلیکونی باید صورت بگیرد ایجاد یک برش بر روی پوست می باشد. برش مورد نظر با توجه به فاکتورهایی همچون فرم سینه ها، اندازه پروتزها و تکنیک جراحی در یکی از نواحی ذیل ایجاد می شود:
- برش در زیر سینه
- برش در زیر هاله نوک سینه
- برش در بالای شکم
- برش در زیر بغل
پروتز، بعد از ایجاد برش در داخل سینه کار گذاشته می شود. با توجه به شکل اولیه سینه می توان آن را در پشت بافت ماهیچه سینه یا زیر پوست و بافت نرم سینه قرار داد.
به طور معمول پروتز در خانم هایی با سینه کوچک در پشت عضلات سینه جایگذاری می شود زیرا در صورتی که در زیر پوست کار گذاشته شود امکان دارد لبه های آن از زیر پوست مشخص گردد.
همچنین در برخی موارد برای فرم دهی هرچه بهتر سینه می توان در کنار قرار دادن پروتز، به سینه چربی نیز تزریق کرد.
از سوی دیگر پروتز را در خانم هایی که به اندازه کافی بافت در سینه داشته و به افتادگی دچار شده اند می توان درست زیر بافت نرم سینه و پوست آن و بر روی ماهیچه های سینه قرار داد. این کار به هرچه بهتر فرم گیری سینه کمک می نماید.
اگر قصد پروتز سینه در تهران را داشته و دکتر مرجان کفائی را برای انجام این عمل جراحی زیبایی انتخاب کرده اید به هیچ عنوان برای نحوه انجام آن نگران نشوید زیرا ایشان با تجربه و مهارت زیادی که در زمینه جراحی پروتز سینه دارند بهترین شکل پروتز و مناسب ترین محل برای برش زدن را برای تان انتخاب می کنند.